Bedrijfsprofiel

Naast het standaard leveringsprogramma blijft VSS Machinebouw bezig met het ontwikkelen van nieuwe innovatieve machines. Door onze opgebouwde kennis en nauwe samenwerking met klanten onderscheidt VSS Machinebouw zich met haar maatwerk en hoge prijs-prestatieverhouding.


VSS Agro

Sinds 2005 worden er onder de merknaam VSS Agro landbouwmachines op de markt gebracht. Onder de naam VSS Agro worden machines gemaakt voor verschillende doeleinden;

- Voorjaarsgrondbewerking

- Gewasbescherming

- Najaarsgrondbewerking

- Ploegsnedebewerking

- Bewaartechniek

De combinatie van de modulaire bouw en een breed scala aan opties staat er voor garant dat VSS Agro in staat is om een passende en klantgerichte oplossing te bieden.


VSS AMAC

In 2007 heeft VSS Machinebouw de naam AMAC overgenomen. Onder de noemer VSS AMAC worden machines voor de oogst geproduceerd. De vertrouwde AMAC techniek dient als basis voor de hedendaagse oogstmachines.Voor de uienteelt worden diverse soorten loofklappers en voorraadrooiers geproduceerd. In 2010 werd de eerste VSS AMAC Uienlader ontwikkeld. Deze machine heeft zich ontwikkeld tot een degelijk en betrouwbare machine,welke niet meer is weg te denken in de hedendaagse oogst.Door de toenemende vraag naar het voorraadrooien van aardappels heeft VSS AMAC een getrokken voorraadrooier op de markt gebracht. Deze machines hebben zich de afgelopen jaren ontwikkeld tot een volwassen en uitgebreide machine. Naast het produceren van landbouwmachines worden er in de bandenmakerij diverse spijlenbanden gemaakt.Daardoor heeft VSS AMAC de flexibiliteit om zowel spijlenbanden voor zowel de hedendaagse als oudere rooimachines te maken.

 
Rooi demo

16 september 2019 -  Vrijdag 20 september wordt de VSS AMAC 3 meter uien frontrooier in combinatie met de 2,25 meter uienrooier gedemonstreerd in Nuth. Wij nodigen u hierbij van harte uit om deze capaciteit verhogende combinatie te komen bezichtigen. 

Read more...
 
Uiendag 2019

15 augustus 2019 - Bezoek op donderdag 29 augustus de Uiendag in Colijnsplaat. Het algemene thema van de dag is 'uienteelt in een veranderend klimaat'. 

Read more...
 
Vacature verkoper

15 juli 2019 - ter versterking van ons verkoopteam zijn wij op zoek naar een verkoper/vertegenwoordiger.

Read more...