Bedrijfsprofiel

Naast het standaard leveringsprogramma blijft VSS Machinebouw bezig met het ontwikkelen van nieuwe innovatieve machines. Door onze opgebouwde kennis en nauwe samenwerking met klanten onderscheidt VSS Machinebouw zich met haar maatwerk en hoge prijs-prestatieverhouding.


VSS Agro

Sinds 2005 worden er onder de merknaam VSS Agro landbouwmachines op de markt gebracht. Onder de naam VSS Agro worden machines gemaakt voor verschillende doeleinden;

- Voorjaarsgrondbewerking

- Gewasbescherming

- Najaarsgrondbewerking

- Ploegsnedebewerking

- Bewaartechniek

De combinatie van de modulaire bouw en een breed scala aan opties staat er voor garant dat VSS Agro in staat is om een passende en klantgerichte oplossing te bieden.


VSS AMAC

In 2007 heeft VSS Machinebouw de naam AMAC overgenomen. Onder de noemer VSS AMAC worden machines voor de oogst geproduceerd. De vertrouwde AMAC techniek dient als basis voor de hedendaagse oogstmachines.Voor de uienteelt worden diverse soorten loofklappers en voorraadrooiers geproduceerd. In 2010 werd de eerste VSS AMAC Uienlader ontwikkeld. Deze machine heeft zich ontwikkeld tot een degelijk en betrouwbare machine,welke niet meer is weg te denken in de hedendaagse oogst.Door de toenemende vraag naar het voorraadrooien van aardappels heeft VSS AMAC een getrokken voorraadrooier op de markt gebracht. Deze machines hebben zich de afgelopen jaren ontwikkeld tot een volwassen en uitgebreide machine. Naast het produceren van landbouwmachines worden er in de bandenmakerij diverse spijlenbanden gemaakt.Daardoor heeft VSS AMAC de flexibiliteit om zowel spijlenbanden voor zowel de hedendaagse als oudere rooimachines te maken.

 
Monteur Landbouwmechanisatie gezocht!

6 februari 2023 - VSS Machinebouw is per direct op zoek naar een Monteur Landbouwmechanisatie. Bekijk de vacature snel op onze vacaturepagina of in dit nieuwsbericht:

Lees meer...
 
VSS Machinebouw door RDW erkend

25 januari 2021 -  Het is u waarschijnlijk niet ontgaan; vanaf 1 Januari 2021 bestaat de registratieplicht en moeten nieuwe machines van kenteken worden voorzien. Onze machines worden reeds vanaf 2019 gekeurd, wat dat betreft is alles al geruime tijd geregeld. Als extra service kunnen wij nu ook tenaamstellen.

Lees meer...
 
Voorkiemsysteem Joppe en VSS Machinebouw gaan samenwerking aan

6 januari 2021VSS Machinebouw en Voorkiemsysteem Joppe uit Melissant (ZH) bundelen de krachten en gaan vanaf heden een samenwerking aan. VSS Machinebouw specialist in grondbewerkingsmachines en oogst techniek voor aardappels en uien, neemt de productie en ontwikkeling over van WIFO BV, die voorheen deze activiteiten voor Joppe verzorgde.

Lees meer...