Bedrijfsprofiel

Naast het standaard leveringsprogramma blijft VSS Machinebouw bezig met het ontwikkelen van nieuwe innovatieve machines. Door onze opgebouwde kennis en nauwe samenwerking met klanten onderscheidt VSS Machinebouw zich met haar maatwerk en hoge prijs en - prestatieverhouding.

VSS Agro

Sinds 2005 worden er onder de merknaam VSS Agro landbouwmachines op de markt gebracht. Onder de naam VSS Agro worden machines gemaakt voor verschillende doeleinden;

- Grondbewerking
- Gewasbescherming
- Drukverdeelsystemen
- Bewaringtechniek

De combinatie van de modulaire bouw en een breed scala aan opties staat er voor garant dat VSS Agro in staat is om een passende en klantgerichte oplossing te bieden.

VSS AMAC

In 2007 heeft VSS Machinebouw de naam AMAC overgenomen. Onder de noemer VSS AMAC worden machines voor de oogst geproduceerd.
De vertrouwde AMAC techniek dient als basis voor de hedendaagse oogstmachines.
Voor de uienteelt worden diverse soorten loofklappers en voorraadrooiers geproduceerd. In 2010 werd de eerste VSS AMAC Uienlader ontwikkeld. Deze machine heeft zich ontwikkeld tot een degelijk en betrouwbare machine,welke niet meer is weg te denken in de hedendaagse oogst. Door de toenemende vraag naar het voorraadrooien van aardappels heeft VSS AMAC een getrokken voorraadrooier op de markt gebracht. Deze machines hebben zich de afgelopen jaren ontwikkeld tot een volwassen en uitgebreide machine. Naast het produceren van landbouwmachines worden er in de bandenmakerij diverse spijlenbanden gemaakt. Daardoor heeft VSS AMAC de flexibiliteit om zowel spijlenbanden voor zowel de hedendaagse als oudere rooimachines te maken.

VSS Cappon

Na een intensieve samenwerking zijn in 2010 de activiteiten van Machinefabriek Cappon overgenomen. Met de overname van Machinefabriek Cappon heeft VSS Machinebouw een breed pakket najaarsgrondbewerkingsmachines aan het leveringsprogramma toegevoegd. Onder de naam VSS Cappon worden zowel machines voor een kerende- als niet kerende grondbewerking ontwikkeld. Zo heeft VSS Cappon een groot programma aan ploegen, woelers en cultivatoren.

 
Uitbreiding pakket VSS AGRO frontegalisators

30 januari 2018-  VSS Machinebouw heeft twee mogelijkheden toegevoegd aan het pakket van de VSS Agro Frontegalisators.

Lees meer...
 
Fijne feestdagen

18 december 2017 - Wij danken u voor het vertrouwen & de aangename samenwerking en wensen u een gezond en succesvol 2018.

Lees meer...
 
AGRIBEX 2017

20 november 2017 - Van 5 tot en met 10 december staan wij op de Agribex in Brussel. U kunt ons daar vinden in PALEIS 6 | standnummer 6118.