Vacature medewerker marketing & communicatie

VSS Machinebouw BV zoekt een medewerker marketing & communicatie. Word jij deze belangrijke schakel in de verdere ontwikkeling van ons bedrijf?

Bedrijfsprofiel

VSS Machinebouw is een groeiende, ambitieuze en jonge organisatie. Wereldwijd verkopen wij onze landbouwmachines aan akkerbouwers middels een uitgebreid dealernetwerk. Onze producten worden geheel in eigen beheer ontwikkeld en in Oudelande gebouwd. Ze voldoen aan de hoogste eisen op het gebied van veiligheid, gebruiksvriendelijkheid en capaciteit. Onze bedrijfscultuur is open, dynamisch, slagvaardig, nieuwsgierig en vernieuwend. Wij hebben een klein team dat op elkaar kan vertrouwen. We staan midden in de samenleving en altijd klaar voor de klant en voor elkaar.

Ben jij creatief, enthousiast, communicatief en een marketing-talent? Dan zijn wij opzoek naar jou! 

Wat doe je?

Jouw uitdaging is om samen met onze verkopers de marketing en communicatie van ons bedrijf naar een hoger niveau te brengen. Je vervult een veelzijdige functie waarbij je verantwoordelijk bent voor alle communicatie van ons bedrijf, zoals website, social media, folders, product catalogus en interne communicatie. Jij creëert de content en legt deze voor aan de diverse afdelingen binnen ons bedrijf. Verder denk je mee over verdere invulling, optimalisatie en uitvoering van o.a. huisstijl, invulling van brochures, bedrijfsfilmpjes, timelaps…. of andere creatieve ideeën van jou.

Een aantal malen per jaar organiseer jij de deelname aan internationale beurzen waar VSS Machinebouw vertegenwoordigd is. Je maakt een draaiboek en zorgt dat alle zaken worden afgewerkt zodat VSS zich optimaal kan presenteren op de beurs. Ook maak je zelf deel uit van het beursteam dat aanwezig is op de beursdagen. Jaarlijks organiseer je ook de deelname aan demodagen, bedrijfspresentaties, rondleidingen in ons bedrijf en eens in de 5 jaar onze open dagen. Kortom geen dag is hetzelfde in deze veelzijdige functie!

Je hebt een HBO- opleiding in bijvoorbeeld communicatie of sales of HBO werk- en denkniveau en bewezen ervaring in een marketing & communicatie functie. Je bent commercieel vaardig en kunt tegen een stootje. Je hebt een klantgerichte instelling vanuit een professionele, zakelijk-vriendelijke houding. Een goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in woord en geschrift is essentieel. Beheersing van de Duitse en Franse taal is een pré.

Spreekt dit je aan, en ben je in voor het werken in een klein team -maar gericht op groei-, met grote zelfstandigheid? Binnen deze functie zul je alle aspecten van de communicatie en marketing ervaren en meer dan dat.  Deze functie kan zowel fulltime als parttime worden ingevuld.

Wat breng jij mee?

 • Een afgeronde HBO-opleiding richting Marketing en/of Communicatie of vergelijkbaar;
 • Werkervaring in een vergelijkbare functie en je bent toe aan de volgende stap in je carrière;
 • Uitstekende mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheden;
 • Een commerciële instelling en ervaring met social marketing;
 • Een positief kritische werkhouding en je weet van aanpakken;
 • Je bent ondernemend, zelfstandig én een teamspeler.
 • Affiniteit of interesse in de landbouw of techniek is een pre.

Mis je één van bovenstaande punten, maar ben je wel een gedreven persoon en leergierig? Solliciteer dan zeker ook, VSS wil je graag de kans bieden voor deze vacature!

Wat bieden wij?

Jij krijgt de kans om mee te bouwen aan de afdeling Marketing & Communicatie die nog volop in ontwikkeling is. Het betreft een functie van 38 uur per week, maar 32 uur of 24 uur is ook bespreekbaar.

En uiteraard krijg je:

 • Een warm welkom van een gedreven team;
 • Een arbeidsovereenkomst voor 1 jaar;
 • Bij goed functioneren uitzicht op een vast contract;
 • Een goed salaris;
 • 38 verlofdagen bij een fulltime dienstverband;
 • Goede pensioenregeling en CAO;
 • Een eigen ruime werkplek en benodigde middelen
 • De mogelijkheid om jezelf verder te ontwikkelen en door te groeien;
 • En als het weer kan: gezellige PV-uitjes, borrels en leuke teamactiviteiten.

____________________

Als Zeeuws bedrijf draait bij ons alles om relaties. En in de eerste plaats om die met jou. Wij geloven dat als jij goed in je vel zit, je beter presteert tijdens je werk. Jouw 25 collega’s hebben elk een eigen expertise en krijgen, net als jij, de ruimte om zich verder te ontwikkelen. Wat hen verbindt? Vakmanschap, betrokkenheid en trots!

____________________

Solliciteer direct!

Jouw sollicitatie en CV zien wij graag voor 28 februari per e-mail tegemoet. Je E-mail stuur je naar:

Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.

Contactpersonen

Voor inhoudelijke vragen over deze vacature kun je contact opnemen met:

Arjan Verpoorte | Algemeen directeur | +31 (0)113-567050

Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld.